Καθημερινά απόπειρες ληστειών, απο λαθρομετανάστες του χώρου φιλοξενίας στρατοπέδου

Καθημερινά απόπειρες ληστειών, απο λαθρομετανάστες του χώρου φιλοξενίας στρατοπέδου

Καθημερινά απόπειρες ληστειών, απο λαθρομετανάστες του χώρου φιλοξενίας στρατοπέδου "Ασημακοπούλου" στην Καβάλα.Μετά απο καταγγελίες συμπολιτών μας που έρχονται καθημερινά στα αυτιά μας, ειναι οτι λαθρομετανάστες Μαροκινοί και Αλγερινοί (ασυνόδευτα 17άχρονα) επιχειρούν κάθε βράδυ μπαράζ ληστειών στην πόλη αλλά και εκτός κέντρου.

  

Στόχος πολλών απο αυτά είναι αυτοκίνητα,σπίτια, αγροτικές καλλιέργειες, και επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Πολλές απο αυτές απετράπησαν την τελευταία στιγμή απο τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, η απο περαστικούς που το αντελήφθησαν.

Το άσχημο είναι οτι συλλαμβάνονται και οι δικαστικές αρχές τους αφήνουν ελεύθερους.( Ηθελα να ήξερα αν έμπαιναν στο σπίτι τους και τους έκλεβαν, θα τους άφηναν να φύγουν?)Είναι γεγονός οτι έχουν επίσης καταγραφεί πολλές διενέξεις μεταξύ τους μέσα στον χώρο φιλοξενίας με μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Καθημερινά ΕΚΑΒ και Αστυνομία ασχολείται μαζι τους.

Συνεχώς βρίσκονται στα νοσοκομεία επιβαρύνοντας τον Ελληνικό προυπολογισμό και το σύστημα υγείας.

Οφείλει ο Δήμος Καβάλας αλλά και η Αστυνομία, που μέχρι σήμερα έχουν αφήσει τους Καβαλιώτες πολίτες έρμαιο αυτών των ανθρώπων να τους προστατέψουν πρίν οδηγηθούμε σε πολιτοφυλακές..

Υπεύθυνοι είναι οι ίδιοι αυτοί, όπως και κάτι (αλληλέγγυοι), θολοκουλτουριάρηδες, ψευτοπροοδευτικοί, που ανήκουν στην αριστερή πτέρυγα, να επανορθώσουν και να μπει επιτέλους μια τάξη.

Είδαμε λοιπόν, που μας οδήγησαν οι προτροπές τους να εισέλθουν μέσα στον ιστό της πόλης.

Και τέλος μια ερώτηση προς την δημοτική αρχή. '' εκείνα τα 400.000 που ξόδεψε ο δήμος Καβάλας αρχικά,(Χρήματα των Καβαλιωτών) τα επέστρεψε πίσω ο κ. Μουζάλας?''

Τόνιος Κωνσταντίνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ