Τιμήθηκε και φέτος η αεροπορία στο αεροδρόμιο

Τιμήθηκε και φέτος η αεροπορία στο αεροδρόμιο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ελληνική αεροπορία (πολεμική και πολιτική) τίμησε δεόντως την μνήμη των πολιούχων της, Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ. Στην Καβάλα ο εορτασμός έγινε το πρωί της Κυριακής,με την καθιερωμένη δοξολογία που εψάλη στο παρεκκλήσι του αεροδρομίου "Μέγας Αλέξανδρος", χωροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Φιλίππων – Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Προκοπίου. Το παρόν στην δοξολογία έδωσε σύσσωμη η ηγεσία του αποσπάσματος της Αεροπορίας και της 20ης Μεραρχίας Τεθωρακισμένων, τις αρχές του τόπου και βέβαια πλήθος κόσμου.

Παρόντες ήταν οι Βουλευτές της Π.Ε Καβάλας κ.κ. Δημήτριος Εμμανουηλίδης, Κων/νος Μορφίδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Γεώργιος Παπαφιλίππου, ο Περιφερειάρχης ΑΜΑΘ κ. Γεώργιος Παυλίδης, ο Αντιπ/ρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο Θεματικός Αντιπ/ρχης Πρωτογενούς τομέα κ. Σωτήρης Παπαδόπουλος, οι Δήμαρχοι Καβάλας και Νέστου κα Δήμητρα Τσανάκα και Ευάγγελος Τσομπανόπουλος και αρκετοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι Νέστου.

Η τελετή που περιελάμβανε εκτός της Θρησκευτικής τελετής και ξενάγηση στο ανάλογα διαμορφωμένο υπόστεγο του στρατιωτικού αεροδρομίου, ολοκληρώθηκε με την δεξίωση που παρέθεσε η μονάδα στους παρευρισκόμενους.

φωτογραφίες: εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ