Την Πέμπτη ζητάει εισιτήρια ο Άρης για τον αγώνα με την Καβάλα - Στα 10 € η τιμή

Την Πέμπτη ζητάει εισιτήρια ο Άρης για τον αγώνα με την Καβάλα - Στα 10 € η τιμή

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, με την παρουσία εκπροσώπων της διοικούσας επιτροπής του ΑΟ Καβάλα (ο Λάκης Χατζηαποστολίδης, ο Στέλιος Κατρακυλάκης και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας, Μανώλης Γερακίνης) και του Άρη (ο υπεύθυνος ασφαλείας Παναγιώτης Κεφαλίδης), και με βασικό της αντικείμενο την λήψη εκτάκτων αστυνομικών μέτρων εν όψει του αγώνα με τον Άρη, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 4 το απόγευμα στο "Ανθή Καραγιάννη". Στην διάρκεια της σύσκεψης αυτής απορρίφθηκε το αίτημα της διοίκησης του Άρη για μετάθεση κατά μια ημέρα της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα (δηλαδή για το προσεχές Σάββατο), κάτι που -όπως φαίνεται- δεν άρεσε στην διοίκηση των "κιτρινόμαυρων". Επίσης οριστικοποιήθηκε ότι το εισιτήριο του αγώνα θα κοστίζει 10 €, κάτι που ικανοποιεί την διοίκηση της Καβάλας και του φίλαθλού της κόσμου -ο οποίος πληρώνει κάθε Κυριακή 10 € για να δει τον εντός έδρας αγώνα της Καβάλας- αλλά όχι και τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι επικαλούμενοι την οικονομική κρίση είχαν αιτηθεί το εισιτήριο να κοστίζει 5 €.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο επίσημος αριθμός των εισιτηρίων που θα ζητήσει ο Άρης για τους οπαδούς, αν και οι ως τώρα εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 3-4000 εισιτήρια. Το σχετικό αίτημα αναμένεται να κατατεθεί ως την Πέμπτη, οπότε και θα οριστικοποιηθούν τα αστυνομικά μέτρα.

Στους φιλάθλους του Άρη θα δοθεί, όπως και πέρσι, η θύρα 10, ενώ εκκρεμεί η απάντηση της ΓΓΑ προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Καβάλας Μάκη Κοσκερίδη στο αν θα επιτραπεί η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων (αν και η εισήγηση του ιδίου είναι, για την ώρα.

πηγή. kavala portal.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ