Υπεξαίρεση από υποκατάστημα τράπεζας στην Νέα Πέραμο - Επεστράφησαν 800.000 € στους δικαιούχους.

Υπεξαίρεση από υποκατάστημα τράπεζας στην Νέα Πέραμο - Επεστράφησαν 800.000 € στους δικαιούχους.

Μια περίεργη υπόθεση αποκαλύφθηκε προ ημερών (αν και το σχετικό περιστατικό έλαβε χώρα αρκετά χρόνια νωρίτερα) μετά από δημοσιεύματα σε τοπική εφημερίδα της Καβάλας, σύμφωνα με την οποία ένας τραπεζικός υπάλληλος υπεξαίρεσε από λογαριασμούς καταθετών ένα ποσό της τάξης των 800.000 €!

Ο υπάλληλος αυτός εργαζόταν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα -αλλά και σύμφωνα με πληροφορίες του Kavala Portal- σε υποκατάστημα τράπεζας στην Νέα Πέραμο, και με το πρόσχημα ότι θα τοποθετούσε τα χρήματα των πελατών σε άλλα τραπεζικά προϊόντα που θα έδιναν μεγαλύτερα επιτόκια -άρα και μεγαλύτερα οφέλη- έπαιρνε τα χρήματα από τους λογαριασμούς των πελατών!

Ωστόσο η απάτη αποκαλύφθηκε όταν ορισμένοι δικαιούχοι πήγανε να πάρουν τα χρήματά τους από τον λογαριασμό που διατηρούσαν, χωρίς όμως να βρουν απολύτως τίποτα -και χωρίς, μάλιστα, οι ίδιοι τους να έχουν προχωρήσει σε αναλήψεις!

Πλέον η όλη υπόθεση -με βάση το σχετικό πόρισμα των ελεγκτών της τράπεζας- έχει πάρει την δικαστική οδό, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η τράπεζα έχει ήδη αποδώσει στους δικαιούχος τα χρηματικά ποσά που αφαιρέθηκαν από τους λογαριασμούς τους.

Σχόλιο γράφοντος.

Κάτι πήρε το αυτί μας οτι ο εν λογω ''κύριος'' εχει σχέση στενή με τον Σύριζα ....

Αν ήταν άλλου κόμματος το ονομά του θα είχε βγεί στην φόρα...οχι οτι τώρα δεν θα το βγάλουμε

πηγ'η. Kavala portal.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ