ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ.  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ - ο σιωπών δοκεί συναινείν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ - ο σιωπών δοκεί συναινείν.

2/10/2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ - ο σιωπών δοκεί συναινείν.

Με έκπληξη είδαμε εχθές την επίσκεψη του κ. Τέρενς Κουίκ στην αντιπεριφέρεια Καβάλας και σε συνομιλία που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη και την δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα.

 

Τα όσα λέχθησαν για την παραχώρηση των στρατοπέδων της πόλης και η αποδοχή τους από τους συνομιλούντες μπορούμε να πούμε ότι ηταν λίαν επιεικώς απαράδεκτα.

Όταν επί σείρα ετών ολοι οι θεσμικοί παράγοντες σιωπούσαν και δεν διεκδικούσαν  την χρήση τους  προς όφελος των πολιτών οι οποίοι τους ψήφισαν κιόλας   και  επειδή εξυπηρετούσαν κομματικά συμφέροντα, ήρθε η μέρα που πλέον η διεκδίκηση τους  θα άλλαζε τρόπο χρήσης.

Ηρθε ο κ. Κουίκ και τι μας είπε? Αυτά που ξέρατε κύριοι να τα ξεχάσετε..

Τα στρατόπεδα από εδώ και μπρός αν τα θέλει ο δήμος Καβάλας  θα τα ενοικιασει με 5% έναντι της αντικειμενικής  τους  αξίας.

Χώροι στρατοπέδων που ανήκουν στον Καβαλιώτικο λαό, τώρα θα τα ενοικιάζουμε!

Ο Γιαννακίδης ως   (πρώην περιφερειάρχης )για να προλάβει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα  των μουσουλμάνων της Θράκης,τα εριξε στον ‘’κόκορα’’.

Ο  Σιμητσής (πρώην δήμαρχος) μια από τα ίδια. Οθωμανούς-Εβραίους, εξυπηρΈτηση που θα την ζήλευαν πολλοί στην Άγκυρα και στο ΤΕΛ-ΑΒΙΒ.

Έρχονται σήμερα ο κ. Μαρκόπουλος  με την κ.Τσανάκα  και εκ των προτέρων είναι λίγοι για να ορίσουν τις τύχες αυτού του τόπου.

Διεκδικήστε τα στρατόπεδα της πόλης!

Τα στρατόπεδα ανήκουν στους πολίτες της Καβάλας!

Παραμυθιάζετε τον κόσμο τόσο καιρό με τα ψέματα σας..

 

Πολλές φορές εχω πεί.  Η Καβάλα είναι ενας ευλογημένος τόπος, σε χέρια άχρηστων ανθρώπων.

 

Ο Πρόεδρος

Τόνιος Κωνσταντίνος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ