Νέος πρόεδρος σε ΔΗΠΕΘΕ και Δημοτικό Ωδείο Καβάλας η...δήμαρχος; - Τέλος η Μαρία Καραβία

Νέος πρόεδρος σε ΔΗΠΕΘΕ και Δημοτικό Ωδείο Καβάλας η...δήμαρχος; - Τέλος η Μαρία Καραβία

Εκτός από το Δημοτικό Συμβούλιο, συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, με βασικότερο θέμα του την παρουσίαση του προγράμματος των παραστάσεων που θα ανεβάσει το ΔΗΠΕΘΕ μέσα στους επόμενους 2 μήνες (συμπεριλαμβανομένης και της καθιερωμένης παιδικής παράστασης). Ωστόσο η σημαντικότερη είδηση προέκυψε από την ανακοίνωση της προέδρου Μαρίας Καραβία ότι αυτή ήταν η τελευταία συνεδρίαση στην οποία θα έδινε το παρόν η ίδια με την ιδιότητα της προέδρου, καθώς εμμένει στην απόφασή της να παραιτηθεί (μετά και τις σχετικές παραινέσεις της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα προς αυτήν και τους υπόλοιπους αντιδημάρχους και προέδρους δημοτικών φορέων).

Αυτή την στιγμή, λοιπόν, το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας παραμένει τυπικά ακέφαλο, και περιμένει τον επόμενο πρόεδρό του. Μόνο που, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Kavala Portal η κ. Τσανάκα, το ενδεχόμενο να αναλάβει η ίδια την διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας δεν θα πρέπει να αποκλειστεί!

Μάλιστα η κ. Τσανάκα ανέφερε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει ακόμα και την διοίκηση του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, στην θέση του νυν προέδρου Χάρη Τριανταφυλλίδη!

Κάτι τέτοιο βέβαια, όπως ανέφερε και η ίδια της, δεν είναι καθόλου εύκολο από την στιγμή που, άπαξ και αναλάβει την διοίκηση και των δύο αυτών φορέων, θα πρέπει να παρακολουθεί τις δραστηριότητές τους σε συνεχή βάση (ακόμα και τα διοικητικά τους συμβούλια). Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μιας και σύντομα θα πρέπει να ξεκινήσουν και οι διαδικασίες για τον ορισμό και των καλλιτεχνικών διευθυντών.

πηγή. Kavala portal.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ