21/9/2015.  Xρυσή Αυγή.  Επιτυχές  το εκλογικό αποτέλεσμα η προβληματισμός?  Γράφει (ο Αρθούρος).

21/9/2015. Xρυσή Αυγή. Επιτυχές το εκλογικό αποτέλεσμα η προβληματισμός? Γράφει (ο Αρθούρος).

Μετά και το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα έχουμε να επισημάνουμε τα εξής.

Το κύριο ζήτημα της αντζέντας της Χρυσής Αυγής ήταν πάντα το μεταναστευτικό και ορθώς. 
Και τώρα που το συγκεκριμένο ζήτημα κορυφώθηκε, η ΧΑ αυξάνει τα ποσοστά της περίπου μία μονάδα. 
Αυτό είναι επιτυχία;   Δεν νομίζουμε… και να εξηγήσουμε…

 

Οι ορδές των λαθρομεταναστών,τα μνημόνια σε έξαρση,η φτώχια και πολλά άλλα θα έπρεπε να την γιγαντώσουν..Αντί αυτού όμως παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα…

 

ΟΙ λόγοι? Πολλοί… Το (σκόπιμο λάθος) του Μιχαλολιάκου από την μία, δύο μέρες πρίν την εκλογική διαδικασία, με την παραδοχή ότι αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Φύσσα, και από την άλλη ένα επίμαχο βίντεο που έβγαλε ο Ν.Χατζηνικολάου στο enikos.gr.

 

Γιατί διάλεξε ο αρχηγός της Χρυσής αυγής να κάνει αυτές τις δηλώσεις σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, και δεν τις έκανε νωρίτερα η ακόμη και μετά τις εκλογές?

Το μόνο που κατάφερε ήταν να απογειώσει τα ποσοστά Καμμένου.

 

Κάποιοι θα πούνε ότι δεν ‘’αυτοκτονείς πολιτικά’’ χωρίς άνωθεν εντολές.( μένει να διερευνηθεί).

 

Ίσως και μετά από αυτές τις δηλώσεις του να επιφέρει και εξελίξεις στο κίνημα του λαικού συνδέσμου (χρυσή αυγή).

Όχι ότι δεν χρειάζονται θα έλεγα, αλλά ίσως επιβάλεται κιόλας να προχωρήσει σε ένα συνέδριο του κόμματος, ώσπου εκεί να τεθούν όλα τα θέματα επι τάπητος και να ενωθεί ολος ο πατριωτικός χώρος με νέο αρχηγό... θέματα συνεδρίου¨(Αλλαγή αρχηγού, αλλαγή προσώπων, στελέγχωση με νέα πρόσωπα ικανά του πατριωτικού χώρου, και επιτέλους να τελειώνει μέσα από το κόμμα του με τους φιλοναζί).

 

Και λέω φιλοναζί και όχι νεοναζί διότι απευθύνομαι στα παλαιά στελέγχη αυτού, διότι ο λαός δεν έχει καμία σχέση, μιας και  οι ψηφοφόροι προέρχονται  από τον αγνό πατριωτικό χώρο, και επειδή   δεν υπάρχει κάποια άλλη σύνθεση πατριωτική να στεγαστεί, ψηφίζει  αναγκαστικά εκεί.

 

Αν δεν αλλάξει όλα αυτά θα παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα, διότι εδώ δείχνει να πιάνει ‘’ταβάνι.’’

Αν θέλεις να αλλάξεις από μαγαζάκι να γίνεις πολυκατάστημα, θα πρέπει να προχωρήσεις  σε αλλαγές.

Αν σκεφτεί κανείς, ότι θα γίνουν αυτές οι αλλαγές, σύντομα μπορεί να ανέβάσει τα  ποσοστά στα επίπεδα  της  Λεπέν στην Γαλλία 25%.

Αλλιώς μένεις εκεί και εξυπηρετείς το σύστημα…δλδ.  Κινδυνεύεις να θεωρηθείς συστημικός και τέλος να γυρίσεις στο παλιό ποσοστό σου 0,29%.

 

Επίσης θα πρέπει να ασχοληθεί με το ιδεολογικό κομμάτι του Εθνικισμού, που τόσο άφησε πιθανόν εσκκεμένα να ‘’χτυπήσει’’ πίσω.

 

Ολοι οι αρχηγοί κομμάτων σήμερα κάνουν απολογισμό του αποτελέσματος,  η ‘’Χρυση αυγή’’ γιατί όχι?

Και τέλος πρέπει να αφουγκραστεί τους ψηφοφόρους της αν θέλει να ‘’περπατήσει’’ παρακάτω..

 

Ιδέες και όραμα υπάρχουν παντού!  Πλέον δεν είναι ένα κλειστό λόμπυ, εκπροσωπεί τον Εθνικισμό!   Εκπροσωπεί τον πατριωτικό χώρο όχι όλον, αλλά την πλειοψηφία αυτού... Στο χέρι της είναι να τους ενώσει όλους υπο τους όρους που αναφέραμε πιο επάνω.….Ας το καταλάβει επιτέλους πρίν είναι αργά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ