Αλέξης Τσίπρας. δήλωση σοκ...δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα.

Αλέξης Τσίπρας. δήλωση σοκ...δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα.

Μια απίστευτη δήλωση έκανε εχθές ο πρώην πρωθυπουργός  Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με τα θαλάσσια σύνορά μας... αμφισβήτησε τα θαλάσσια συνορά μας.

Αυτά ακούνε και οι Τούρκοι και χαίρονται!

Όμως υπάρχει μια διαφορά....Το 31 ΙανουαρΊου του 1996 τρείς πιλότοι ελικοπτέρου του πολεμικού μας Ναυτικού πέφτουν στα γαλανά νερά του Αιγαίου υπερασπίζοντας τα θαλάσσια σύνορα μας έναντι των Τούρκων που δεν έχουν σταματήσει στιγμή να τα διεκδικούν, και  μάλιστα δηλώνοντας οτι αν τα επεκτείνουμε στα 12 ν.μ  θα είναι και αιτία πολέμου.

Να πω μόνο σε όλους μας οτι οι Χριστόδουλος Καραθανασης, Εκτορας Γιαλοψός και Παναγιώτης Βλαχάκος δεν υπερασπιζόταν τους γλάρους εκείνη την ώρα κ. Τσιπρα...

Έχω να σας προσάψω ανθελληνικότητα σε βαθμό κακουργήματος.

Εδώ θα ήθελα να θυμίσω οτι αυτά τα μαθαίνουν παιδιά της πρώτης δημοτικού. κ. Τσίπρα περάστε πάλι απο τα θρανία της του δημοτικού γιατί λογικό είναι να τα έχετε ξεχάσει...

Όταν εμείς ως Ελληνες ακούμε τέτοια λόγια απο το στόμα ενός πρώην Πρωθυπουργού τι θα μπορούσαμε να σκεφτούμε άραγε?

Δείτε την δήλωση του....

https://

 

Έρχεται μια μέρα μετά ο γιός του ήρωα Χριστόδουλου Καραθανάση με δήλωση του και ζητά απο τον Τσίπρα να ανακαλέσει τις δηλώσεις του υπερασπίζοντας έτσι την Τιμή και την υπόληψη του πατέρα του.

Εδώ είναι και η δήλωση του.

Συνεχίζεται η θύελλα αντιδράσεων για την δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Γιος Καραθανάση: «Να ζητήσει συγγνώμη ο Τσίπρας για τα θαλάσσια σύνορα»

Ο γιος του αείμνηστου πιλότου που σκοτώθηκε στα Ίμια κατά την διάρκεια της αποστολής του, παίρνει θέση απέναντι στην δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί ανυπαρξίας θαλάσσιων συνόρων και του ζητά να παραδεχτεί τουλάχιστον ένα «mea culpa»

Με μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση, που αναρτήθηκε σήμερα στο διαδίκτυο, ο Ιωάννης Καραθανάσης,  γιος του αείμνηστου Χριστόδουλου Καραθανάση που έπεσε στις 31/1/1996 στα Ίμια την ώρα του καθήκοντος, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε πρόσφατα για τα θαλάσσια σύνορα μας. 
 
 


«Θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι η χώρα μας έχει θαλάσσια σύνορα, τα οποία η γειτονική Τουρκία αμφισβητεί συνέχεια και ότι τα σύνορα αυτά τα υπερασπίστηκαν με περηφάνια γενιές Ελλήνων που κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν βαρύ φόρο αίματος για να τα υπερασπιστούν» τονίζει στη λακωνική του δήλωση ο Ιωάννης Καραθανάσης

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ιωάννη Καραθανάση:

«Με έκπληξη άκουσα τον πρώην Πρωθυπουργό και υποψήφιο ξανά για την πρωθυπουργία της χώρας μας, Αλέξη Τσίπρα, να δηλώνει εμφατικά σε συνέντευξη τύπου που έδωσε την περασμένη Κυριακή ότι δεν υπάρχουν σύνορα στις θάλασσες. 

Με όλο το σεβασμό στη θεσμική ιδιότητά του, θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι η χώρα μας έχει θαλάσσια σύνορα, τα οποία η γειτονική Τουρκία αμφισβητεί συνέχεια και ότι τα σύνορα αυτά τα υπερασπίστηκαν με περηφάνια γενιές Ελλήνων που κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν βαρύ φόρο αίματος για να τα υπερασπιστούν. 

«Στο όνομα όλων όσων αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για να κρατήσουν τα θαλάσσια σύνορά μας αλώβητα και όσων έταξαν τη ζωή τους στην υπεράσπισή τους, θα περίμενα από τον πρώην Πρωθυπουργό της χώρας μας να ανακαλέσει τη δήλωσή του αυτή. Και αν έχει το σθένος, πιστεύω ότι θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη».
 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ