Και Τσίπρας και Μεϊμαράκης στην Καβάλα στις 11 Σεπτεμβρίου;

Και Τσίπρας και Μεϊμαράκης στην Καβάλα στις 11 Σεπτεμβρίου;

Είπαμε, έχουμε εκλογές, αγαπήσαμε ξαφνικά την Καβάλα αλλά μην το παρακάνετε βρε παιδιά...

Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, οι οποίοι αναμένεται να επισκεφτούν την Καβάλα -στο πλαίσιο της προεκλογικής τους εκστρατείας-...την προσεχή Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου!

Μέχρι το Σαββατοκύριακο γνωρίζαμε ότι ο μεν πρόεδρος της ΝΔ θα μεταβεί στην Καβάλα την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ο δε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο φαίνεται ότι το πρόγραμμα του μέχρι πρότινος πρωθυπουργού άλλαξε και ο κ. Τσίπρας θα έρθει στην Καβάλα μια μέρα νωρίτερα, προκειμένου να μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματος, στην πλατεία Καπνεργάτη. Ήδη μάλιστα έχουν γίνει οι απαραίτητες διεργασίες για να "κλειστεί" η πλατεία για εκείνη την ημέρα!

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, πάντως, η έλευση του κ. Μεϊμαράκη δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί -αν και όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο είναι απλά μια τυπική διαδικασία.

Σχόλιο γράφοντος: Πάντως θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να τα βρουν μεταξύ τους τα επιτελεία των κ. Τσίπρα και Μεϊμαράκη και να διοργανώσουν ένα μίνι debate στην Καβάλα! Ξέρουμε πως κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο, αλλά αυτό και μόνο θα είχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον...

Πηγή.Kavala portal.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ