Στις 8 Σεπτεμβρίου η Ντόρα Μπακογιάννη στην Καβάλα - Πιθανή και η έλευση Μεϊμαράκη

Στις 8 Σεπτεμβρίου η Ντόρα Μπακογιάννη στην Καβάλα - Πιθανή και η έλευση Μεϊμαράκη

''Το νόημα των εκλογών είναι ένα και μοναδικό. Η σωτηρία της χώρας'' τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας Κώστας Ευθυμιάδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε απο κοινού, με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Θέλωντας να δίξει την σημασία που έχουν αυτές οι εκλογές για τη χώρα, ο κ. Ευθυμιάδης είπε ανάμεσα στα άλλα πως ''παρά το γεγονός οτι στις δραματικές συνεδριάσεις της βουλής, τέθηκαν οι βάσεις ώστε να προχωρήσει η χώρα στη λύση που ταιριάζει στα προβλήματα, ο δρόμος απο εδω και πέρα είναι δύσκολος και η νομοθεσία που πρέπει να γίνει απαιτητική''.

Όνισε  τι η ΝΟΔΕ Καβάλας είναι έτοιμη να υποστηρίξει τη προσπάθεια της ΝΔ σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές, και την επιθυμητή πρωτιά σ' αυτές.

''Ο εδώ μηχανισμός είναι έτοιμος να στηρίξει τα τεχνικά και πολιτικά αιτήματα αυτών των εκλογών'' σημείωσε.

Στη συνέχεια ο κ. Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, σε τοπικό επίπεδο.

Πληροφόρησε λοιπόν ότι αύριο, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην περιοχή κλιμάκιο δυο μελών του κόμματος.

Πρόκειται για τους κ.κ. Κικίλια και Κέλλα, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της επικεψης τους στην περιοχή μας θα συναντήσουν φορείς και παραγωγικούς τομείς της οικονομίας.

Την ίδια μέρα το απόγευμα θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι η υπεύθυνη του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στην ανατολική Μακεδονία & Θράκη. Αυτό ανέφερε χτες και ο κ. Ευθυμιάδης, ο οποίος παράλληλα είπε πως η κ Μπακογιάννη θα επισκεφτεί την περιοχή στις 8 Σεπτεμβρίου, επισημαίνοντας βέβαια ότι το πρόγραμμα δεν έχει σχηματοποιηθεί σε όλες του τις διαστάσεις.

Πάντως, όπως δήλωσε, με την επίσκεψη της κ. Μπακογιάννη '' θα έχουμε την ευκαιρία, να πάρουμε πληροφορίες, για όλο το κλίμα στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, είναι πολύ πιθανό, να έρθει στην περιοχή μας και ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

''Είναι κάτι για το οποίο δεν έχουμε τελική ενημέρωση'' τόνισε.

Και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στη συνέχεια επιβεβαίωσε αυτή τη πληροφορία, λέγοντας μάλιστα ότι ο ίδιος πριν λίγες μέρες είχε εισηγηθεί, ο πρόεδρος του κόμματος να πραγματοποιήσει ομιλίες και επισκέψεις σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Απο εκεί και πέρα, και πάντα στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, θα πραγματοποιηθούν κομματικές συσκέψεις στους Δήμους του νομού, με τη συμμετοχή και της νεολαίας του κόμματος, προκειμένου να επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατός συντονισμός.

Κλιμάκια στελεχών του κόμματος θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε διάφορα Δημοτικά Διαμερίσματα, για συτζήτηση και ενημέρωση.

Τέλος, ο κ. Ευθυμιάδης κατέστησε σαφές, ότι όλο αυτό το διάστημα, η ΝΟΔΕ θα είναι ανοιχτή προκειμένου να εξυπηρετεί τα κομματικά στελεχη.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, στο τέλος των δηλώσεων του χρησιμοποίησε μια ακόμη αποστροφή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ''απότατος στόχος των εκλογών είναι η σωτηρία της χώρας. Θα πρέπει οι πολίτες να κάνουν σωστή επιλογή. Να θυμηθούν τις υποσχέσεις των κομμάτων προεκλογικά αλλά και την πολιτική που ακολουθήθηκε στη συνέχεια. Θα πρέπει να αναρωτηθούν, που ήμασταν και που είμαστε τώρα. Θα πρέπει να θυμηθούν τα τραγικά κοινοβουλευτικά περιστατικά που ζήσαμε, μέχρι τη στιγμή που διαλύθηκε η Βουλή''.

Πηγη.Kavala portal.

''Το νόημα των εκλογών είναι ένα και μοναδικό. Η σωτηρία της χώρας'' τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας Κώστας Ευθυμιάδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε απο κοινού, με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Σχόλιο απορίας....

Πως γίνετε ενα απο τα κόμματα μαζί με το ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψαν την χώρα, να θέλουν σήμερα να σώσουν την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ